La nostra empresa

Un dia ens vam il·luminar i ens vam adonar que hi havia molts cotxes a la carretera…
(També conegut com la història de Avancar.)


aquí hi ha cotxes de Zipcar
Si t'uneixes a Avancar i portes els nostres colors a la cursa de bicicletes anual, contribuiràs a recollir diners per a la recerca del càncer.

Fa poc més d'una dècada que els nostres fundadors es van trobar en un cafè i van decidir portar la idea del carsharing europeu a Amèrica del Nord. Un cop van haver muntat el projecte i després d'introduir-hi uns quants canvis, només va ser qüestió de temps que una petita empresa de carsharing esdevingués el líder mundial del carsharing. Avui, gràcies a una tecnologia fantàstica, a una experiència d'us orientada als nostres socis i a un extraordinari equip d'entusiastes, estem redefinint el que entén la generació actual per transport alternatiu.

Estem redefinint el concepte de transport.

El carsharing sembla una idea simple, però hi ha una raó per la qual Zipcar s'ha convertit en el líder d'aquest servei dels cotxes disponibles. El nostre concepte de carsharing va més enllà. No té a veure amb menys cotxes, menys trànsit i menys contaminació –que també ens agrada–, sinó amb entendre per què tot això és un problema, i amb trobar-hi solucions sostenibles Som del tipus de gent que creiem que això és un problema global, un repte que pot fer canviar el món –de debò– si l'afrontem amb prou intel·ligència. I no és només teoria. Tenim el certificat Gold Standard de servei del sector, i els nostres socis poden accedir a milers de cotxes arreu del món les 24 hores, els 7 dies de la setmana. Treballem diàriament per continuar avançant, i sense abaixar el ritme en cap moment.

No som uns revolucionaris, més aviat defensem el canvi. Zipcar no és només un concepte de carsharing. És la gent que fa possible el carsharing: un equip que treballa intensament, amb persones que hi creuen, i organitzacions que prenen decisions amb consciència de futur. Continuarem fent el que fem: buscar noves maneres per fer que el carsharing sigui més fàcil, ràpid i millor. No és la nostra intenció governar el món; sinó oferir a la gent corrent tant joves com grans, tot tipus d'empreses i tipus de famílies la llibertat per viure la vida. Tenim un equip entregat, socis lleials i un món preparat per al canvi. És un objectiu ambiciós, però no pararem fins que tota una generació es pregunti: “Congestió...? Vols dir ‘al·lèrgies', oi?”. Sí, creiem que és possible.

Creus que la teva ciutat està a punt? Preparat per començar la teva pròpia revolució? Ens encanta rebre preguntes i comentaris.
Escriu-nos.

sabies que...?

Dins un mini caben 33.000 mandonguilles d'IKEA (sí, una vegada ho vam provar).
La nostra flota de San Francisco compta amb un híbrid elèctric que s'endolla i que fa 100 milles amb només 3,5 litres.
Tots els Avancar de la nostra flota de milers de cotxes té el seu propi nom exclusiu.
La flota d'Zipcar del 2002 comptava amb cinc cotxes elèctrics.
La flota d'Zipcar està composta per més de 50 marques i models.
Vam trigar dos anys a aconseguir els 1.000 primers socis de Zipcar. Avui només triguem uns quants dies.