Sobre Avancar

Avancar va iniciar la revolució del carsharing a Espanya, i ara ens unim al moviment existent arreu del món. 

Des de l'any 2005, hem aconseguit més de 6.000 socis i 120 cotxes Avancar a Barcelona. L'any 2012 ens vam unir amb Zipcar, que promou un estil de vida carsharing més senzill i més ecològic entre més de 750.000 socis d'arreu del món.

Què és el carsharing? És una alternativa al lloguer o a la compra d’un cotxe per a la ciutat. Carsharing vol dir menys cotxes als carrers i menys pol·lució a l'aire. I com més gent s'hi apunti, millor pel nostre planeta.

No som uns revolucionaris, més aviat defensem el canvi. Zipcar no és només un concepte de carsharing. És la gent que fa possible el carsharing: un equip que treballa intensament, amb persones que hi creuen, i organitzacions que prenen decisions amb consciència de futur. Continuarem fent el que fem: busca noves maneres per fer que el carsharing sigui més fàcil, ràpid i millor. No és la nostra intenció governar el món; sinó oferir a la gent corrent tant joves com grans, tot tipus d’empreses i tipus de famílies la llibertat per viure la vida. Tenim un equip entregat, socis lleials i un món preparat per al canvi. És un objectiu ambiciós, però no pararem fins que tota una generació es pregunti: “Congestió...? Vols dir ‘al·lèrgies’, oi?”. Sí, creiem que és possible.

Avancar és també una alenada d'aire fresc per al teu pressupost ja que estalviaràs una mitjana de 4.000 euros l'any respecte a la compra d'un cotxe. Què pots fer amb 4.000 euros més l'any? Un munt de coses.

Com a soci d'Avancar, pots reservar cotxes online o amb el teu smartphone, obrir el cotxe amb la teva targeta de soci i posar-te al volant. Totes les reserves inclouen el carburant i l'assegurança. També podràs fer servir una nova aplicació per a smartphones, SMS i altres serveis.

Ara formem equip amb Zipcar perquè puguis conduir arreu del món. Obtén més informació sobre Zipcar.

sabies que...?

Dins un mini caben 33.000 mandonguilles d'IKEA (sí, una vegada ho vam provar).
La nostra flota de San Francisco compta amb un híbrid elèctric que s'endolla i que fa 100 milles amb només 3,5 litres.
Tots els Avancar de la nostra flota de milers de cotxes té el seu propi nom exclusiu.
La flota d'Zipcar del 2002 comptava amb cinc cotxes elèctrics.
La flota d'Zipcar està composta per més de 50 marques i models.
Vam trigar dos anys a aconseguir els 1.000 primers socis de Zipcar. Avui només triguem uns quants dies.