Tarifes i plans per a negocis | Avancar

tarifes i plans

Avancar for Business

Avancar for Business ofereix tarifes convenients per a la conducció en dies laborables i plans flexibles que t’aniran bé a tu i als teus empleats.

No sempre pots preveure les necessitats diàries de la teva empresa. Per aquest motiu, Avancar for Business ofereix tarifes reduïdes per als dies laborables en tota la flota de minivans, compactes o turismes. Hi ha un Avancar per a cada ocasió.

Apunta’t a Avancar

Quotes d'inscripció

Quota única en el moment de configurar el compte
75 USD
Quota anual per a cada conductor
35 USD

SUNY Brockport tarifes a partir de*

Dilluns - divendres
Tarifes per hores a partir de
8,50 USD
Dia complet
69 USD

Què inclou

Carburant
 
Assegurança
 
Fins a 180 milles per dia
 

Avancar for Business ofereix dues opcions de facturació.

Escull la que funcioni millor per a la teva empresa.

En configurar un compte nou, es carrega una quota única de 75 USD per al registre. No hi ha quotes de sol·licitud per als conductors. La quota anual de cada conductor és de 35 USD.

Facturació directa

Als comptes de facturació directa es fa servir una targeta de crèdit per a tot el compte. Aquest tipus de compte és ideal per a les empreses que es volen estalviar els informes de despeses de transport i els reemborsaments de taxis. L’activitat de reserves i del compte es pot supervisar online les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, amb accés en temps real. Els comptes per a domiciliació bancària tenen l’opció de requerir que els empleats introdueixin la finalitat del viatge en un camp de registre obligatori que et permetrà supervisar l’activitat i l’ús del compte.

Facturació individual

Els comptes de facturació individual permeten que cada soci pagui amb una targeta de crèdit diferent (d’empresa o personal). Aquest compte és ideal per a les empreses amb necessitats de transport moderades i que s’han compromès a oferir opcions de transport alternatiu als seus empleats. Els comptes de facturació individual funcionen amb l’estructura de reemborsament existent. Els socis tenen la flexibilitat de gestionar ells mateixos els seus comptes, i d’utilitzar-los per a la feina o para us personal. Els camps de registre permeten als socis organitzar les seves despeses.

dóna't d'alta

També pots apuntar-te a un compte Avancar for Business ja existent .

T'interessen els nostres plans de conducció personals?