Istanbul Tarifes i plans

si ja t'estàs pensant d'apuntar-t'hi...

Informa't sobre els nostres plans i escull-ne un que s'ajusti al teu estil de vida. Quan t'hagis apuntat podràs reservar cotxes per hores o dies. Les tarifes varien segons el lloc on vulguis conduir i el tipus de cotxe que utilitzis.

Estàs veient els Istanbul plans de conducció personals. (canvia de ciutat) (comprova les tarifes empresarials)

mini paket

75 TL/yıl

En popüler planımız,
ilk kez araç paylaşanlar
için harika

 

Az ya da çok istediğiniz
kadar kullanın ve
kullandıkça ödeyin

 

Daha fazla detaya bakın

aylık kullanım planı

taahhüt fobisi olanlar için en iyi seçim

15 TL/ay

taahhüt fobisi olanlar için en iyi seçim

 

Az ya da çok istediğiniz
kadar kullanın ve
kullandıkça ödeyin

 

Daha fazla detaya bakın

Tots els plans inclouen el següent: carburant, assegurança i fins a 20 gratis kilòmetres al dia.

Fins a 20 kilòmetres inclosos per dia; kilòmetres addicionals a partir de 0,50 TRY; varia segons el país; consulta'n els detalls. Assegurança inclosa; es pot aplicar un càrrec per danys de fins a 2.000 TRY si estàs implicat en un accident amb el teu Avancar; consulta'n els detalls.

Informació: en algunes ciutats pots reservar cotxes sense quilometratge inclòs a partir d'una tarifa per hora més baixa. D'aquesta manera només pagaràs els quilòmetres que recorris.

Per cobrir els canvis de cost a curt termini (carburant, aparcament, etc.), algunes vegades hem de pujar o baixar una mica les tarifes. Per tant, comprova el cost estimat quan facis una reserva. Així veuràs el preu actual (menys peatges, quilometratge addicional o altres despeses suplertes). Alguns festius reflecteixen tarifes de cap de setmana de temporada. En fer la reserva, comprova el preu que es mostra per veure el cost real de la reserva.