Maidstone Tarifes i plans

si ja t'estàs pensant d'apuntar-t'hi...

Informa't sobre els nostres plans i escull-ne un que s'ajusti al teu estil de vida. Quan t'hagis apuntat podràs reservar cotxes per hores o dies. Les tarifes varien segons el lloc on vulguis conduir i el tipus de cotxe que utilitzis.

Estàs veient els Maidstone plans de conducció personals. (canvia de ciutat) (comprova les tarifes empresarials)

pla ús ocasional

El nostre pla més popular,
per a nous membres i iniciats al carsharing.

sense compromís mensual

Condueix tant com
vulguis i paga pel que fas servir

Tarifes econòmiques

(des de [custom:odp_weekday_hourly_rate]/h i [custom:odp_weekday_daily_rate]/dia)

pla mensual

prefereixes pagar una quota mensual?
també és possible.

6 GBP/mes

Condueix tant com vulguis,
sense cap mena de compromís

tarifes econòmiques

(des de [custom:monthly_weekday_hourly_rate]/h i [custom:monthly_weekday_daily_rate]/dia)

Tots els plans inclouen el següent: carburant, assegurança i fins a [custom:odp_distance_included] gratis milles al dia.

Fins a [custom:odp_distance_included] milles inclosos per dia; milles addicionals a partir de [custom:odp_distance_overage_rate]; varia segons el país; consulta'n els detalls. Assegurança inclosa; es pot aplicar un càrrec per danys de fins a 750 GBP si estàs implicat en un accident amb el teu Avancar; consulta'n els detalls.

Informació: en algunes ciutats pots reservar cotxes sense quilometratge inclòs a partir d'una tarifa per hora més baixa. D'aquesta manera només pagaràs els quilòmetres que recorris.

Per cobrir els canvis de cost a curt termini (carburant, aparcament, etc.), algunes vegades hem de pujar o baixar una mica les tarifes. Per tant, comprova el cost estimat quan facis una reserva. Així veuràs el preu actual (menys peatges, quilometratge addicional o altres despeses suplertes). Alguns festius reflecteixen tarifes de cap de setmana de temporada. En fer la reserva, comprova el preu que es mostra per veure el cost real de la reserva.