Paris Tarifes i plans

si ja t'estàs pensant d'apuntar-t'hi...

Informa't sobre els nostres plans i escull-ne un que s'ajusti al teu estil de vida. Quan t'hagis apuntat podràs reservar cotxes per hores o dies. Les tarifes varien segons el lloc on vulguis conduir i el tipus de cotxe que utilitzis.

Estàs veient els Paris plans de conducció personals. (canvia de ciutat) (comprova les tarifes empresarials)

Zipcar Light

Ponctuel

0€
par mois

Tarifs de conduite intéressants

Conduisez dès
4€/heure
40€/jour

Zipcar Smart

Régulier

5€
par mois

Tarifs de conduite préférentiels

Conduisez dès
2,50€/heure
25€/jour

Zipcar Plus

Fréquent

15€
par mois

Tarifs de conduite irrésistibles

Conduisez dès
1,50€/heure
15€/jour

Tots els plans inclouen el següent: carburant, assegurança i fins a 150 gratis kilòmetres al dia.


aucun frais annuels


aucun frais annuels


aucun frais annuels

Fins a 150 kilòmetres inclosos per dia; kilòmetres addicionals a partir de 0,24 €; varia segons el país; consulta'n els detalls. Assegurança inclosa; es pot aplicar un càrrec per danys de fins a 600 € si estàs implicat en un accident amb el teu Avancar; consulta'n els detalls.

Informació: en algunes ciutats pots reservar cotxes sense quilometratge inclòs a partir d'una tarifa per hora més baixa. D'aquesta manera només pagaràs els quilòmetres que recorris.

Per cobrir els canvis de cost a curt termini (carburant, aparcament, etc.), algunes vegades hem de pujar o baixar una mica les tarifes. Per tant, comprova el cost estimat quan facis una reserva. Així veuràs el preu actual (menys peatges, quilometratge addicional o altres despeses suplertes). Alguns festius reflecteixen tarifes de cap de setmana de temporada. En fer la reserva, comprova el preu que es mostra per veure el cost real de la reserva.